ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ

Ξεβουλώνουμε τα πάντα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ. Είμαστε οι πλέον ειδικοί στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Είμαστε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, καθημερινές, Σάββατα, Κυριακές και αργίες. Ερχόμαστε άμεσα όπου μας υποδείξετε και διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας γενιάς όπως και κατάλληλα εκπαιδευμένο συνεργείο για να σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα. Αναλαμβάνουμε τακτική συντήρηση και καθαρισμό για τις σωληνώσεις σας καθώς επίσης προσφέρουμε και αντλήσεις υδάτων σε όλους τους χώρους.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 10′

24 ώρες – 365 ημέρες

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε 10 λεπτά από την κλήση σας και αντιμετωπίζουμε βουλώματα και αποχετευτικά προβλήματα οποιασδήποτε δυσκολίας!

Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποτελεσματικά και οικονομικά με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε οικιακούς χώρους και επιχειρήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι σε όλο το Βύρωνα κάνοντας αποφράξεις με σύγχρονες μεθόδους μέσω νέων τεχνολογιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Μηχανισμός απόφραξης με πιεστικό

Για να ξεβουλώσουμε την αποχέτευση μία από τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε είναι το πιεστικό μηχάνημα υδροβολής. Το σύστημα υδροβολής ξεβουλώνει με επιτυχία όλες τις αποχετεύσεις ανεξαρτήτου διαμέτρου σωλήνα σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους. Συνήθως υπάρχουν κάποιες χειροπιαστές ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι πιο βασικές από αυτές είναι οι δυσάρεστες οσμές που βγαίνουν από τα φρεάτια και τα σιφόνια, η κακή αποστράγγιση του νερού μέσα στα είδη υγιεινής, οι περίεργοι ήχοι που ακούγονται μέσα στους τοίχους κάθε φορά που ανοίγετε μια βρύση.

Το πιεστικό μηχάνημα απόφραξης χρησιμοποιεί μόνο νερό και δε δημιουργεί ζημιές στους σωλήνες, όπως άλλοι τρόποι απόφραξης, αφαιρώντας αποτελεσματικά συσσωρευμένα σκουπίδια και ξένες συσσωματώσεις. Οι βουλωμένες σωληνώσεις και οι αποχετεύσεις με αργή αποστράγγιση είναι ενοχλητικές και ανθυγιεινές. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά, ώστε να απαλείφουν κάθε φράξιμο και να καθαρίζουν όλη την περίμετρο του αγωγού. Η εκτόξευση νερού με υψηλή πίεση είναι απαραίτητη προκειμένου να σπάσουν τα ιζήματα αποβλήτων και να απομακρυνθούν από τις σωληνώσεις σας.

Η υδροβολή μπορεί να καθαρίσει τα πάντα, από τη λάσπη και τα συντρίμμια μέχρι τις ρίζες των δέντρων και των φυτών που έχουν εισχωρήσει στις γραμμές αποχέτευσης. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική χρήση των πιεστικών μηχανημάτων για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Καλέστε μας για να κανονίσετε ένα πρόγραμμα υπηρεσίας απόφραξης αποχέτευσης και τακτικού καθαρισμού με υδροβολή βασισμένο στις ανάγκες σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Οι συχνές επιστροφές νερών είναι σημάδι ότι κάπου έχει βουλώσει η κεντρική γραμμή αποχέτευσης. Ο επιμέρους καθαρισμός του συστήματός σας δεν αρκεί για να αφαιρέσετε τα φράγματα της κεντρικής αποχέτευσης. Για να διορθώσετε το πρόβλημα, πρέπει να καλέσετε έναν ειδικό τεχνικό αποχετεύσεων.

Είτε πρόκειται για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, είναι υπεύθυνα για τις περισσότερες φραγμένες μπανιέρες. Μία βουλωμένη αποχέτευση της μπανιέρας μπορεί να προκληθεί και από κοντά και από μακριά μαλλιά. Επομένως είναι μια κοινή παρανόηση ότι οι γυναίκες ευθύνονται για τα βουλώματα που προέρχονται από τρίχες.

Η απάντηση είναι ότι το ξίδι δεν θα βλάψει τους σωλήνες εάν χρησιμοποιηθεί σε μικρές δόσεις, όπως συνιστάται σε πολλές από τις συνταγές που βρίσκετε στο διαδίκτυο. Ανεξάρτητα από τι κατασκευάζονται οι σωλήνες σας, pex, pvc, χαλκός κ.λπ. το ξίδι δεν θα βλάψει τους σωλήνες.

Ο συνδυασμός μαγειρικής σόδας και αλατιού μπορεί να βοηθήσει να ξεμπλοκάρει μια αποχέτευση. Τα δύο αυτά υλικά δημιουργούν μία χημική αντίδραση που μπορεί να βοηθήσει να ξεβουλώσει τα σχετικά ήπια μπλοκαρίσματα, όχι όμως από τρίχες. Ανακατέψτε 1/2 φλιτζάνι αλάτι και 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ρίξτε το μίγμα στον φραγμένο σωλήνα σας. Αφήστε το μείγμα να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά και στη συνέχεια ρίξτε ζεστό νερό για να ξεπλύνετε.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα

Διαθέτουμε ειδικές κάμερες απόφραξης CCTV. Η αξία της ειδικής κάμερας επιθεώρησης της αποχέτευσης είναι ανεκτίμητη για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων στην Αθήνα. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εντοπίσετε πιθανά ζητήματα αποχετευτικών δικτύων είναι η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Υπάρχουν σημεία πρόσβασης στο σπίτι σας, που γνωρίζει ο τεχνικός μας, για το αποχετευτικό σας σύστημα. Η εικόνα βίντεο μεταδίδεται στον τεχνικό σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορεί να δει την ακριβή θέση και τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Τα οφέλη της απόφραξης με κάμερα και διάγνωσης κατάστασης των σωλήνων είναι πολλά:

  1. Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
  2. Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
  3. Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
  4. Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
  5. Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
  6. Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Μια τυπική επιθεώρηση αποχέτευσης με ειδική, αδιάβροχη κάμερα διάγνωσης περιλαμβάνει την τροφοδοσία ενός εύκαμπτου καλωδίου μέσω των σωλήνων. Αφού εντοπίσουμε τη θέση οποιωνδήποτε ζητημάτων στο αποχετευτικό σας σύστημα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού – όπως υδροβολή υψηλής πίεσης – για να καθαρίσουμε τους σωλήνες σας και να απομακρύνουμε τα συσσωρευμένα υλικά. Το υλικό της κάμερας μπορείτε, εάν μας έχετε ενημερώσει πριν την έναρξη των εργασιών, να το παραλάβετε σε USB ή SD Card.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Απόφραξη από ρίζες

Όταν έχουν εισχωρήσει ρίζες δέντρων στην αποχέτευσή σας μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στο σπίτι σας. Αυτό συμβαίνει διότι οι ρίζες αναζητούν νερό και άλλα θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη τους. Αν ο σωλήνας της αποχέτευσης σας έχει ακόμα κι ένα μικρό ράγισμα, οι ρίζες των δέντρων ψάχνοντας για υγρασία θα καταφέρουν να εισχωρήσουν.

Η εισβολή ρίζας δέντρου στη γραμμή της αποχέτευσης σας είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε εύκολα μόνοι σας και σίγουρα πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό αποφράξεων. Και όπως όλα τα προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού, όσο περισσότερο παραμένουν άλυτα τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν στο σπίτι σας. Και φυσικά η επισκευή μπορεί να γίνει αρκετά δαπανηρή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ

Άντληση υδάτων από πλημμύρες

Όλη η περιοχή της Αττικής παρουσιάζει διάφορα προβλήματα στο αποχετευτικό της δίκτυο. Το πρόβλημα αυτό επιδεινώνεται τις περιόδους του φθινοπώρου και του χειμώνα που είναι πιο έντονες οι βροχοπτώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σημαντικό να υπάρχει κάποια εταιρεία που να εφαρμόζει άντληση υδάτων και να μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και κυρίως άμεσα.

Είμαστε σε θέση να σας βγάλουμε από το αδιέξοδο το οποίο, πιθανόν, έχετε εισέλθει. Τα αντλιοφόρα οχήματα μας θα είναι στο χώρο σας τη στιγμή που θα μας χρειαστείτε, για να προλάβουμε δυσάρεστες καταστάσεις. Ένας πλημμυρισμένος χώρος αν δεν αποκατασταθεί άμεσα μπορεί να προκαλέσει πολλαπλά προβλήματα. Καταστροφή περιουσίας, μετάδοση μικροβίων, αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Σώστε τα περιουσιακά σας στοιχεία και την ακεραιότητα της εγκατάστασης σας. Αν έχει φράξει κάποιο σιφώνι ή φρεάτιο και αυτό εμποδίζει να αποχετευτούν τα νερά, είμαστε σε θέση να το αποφράξουμε.