ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ

Ξεβουλώνουμε τα πάντα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Τα παράσιτα και τα έντομα μπορούν να αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς. Οι κίνδυνοι που προέρχονται από αυτά είναι πολύ μεγάλοι. Κατσαρίδες, ψύλλοι, κοριοί, κουνούπια, ερπετά και τρωκτικά είναι συνήθως βλαβερά για τη δημόσια υγεία. Σχεδόν όλα μεταφέρουν μικρόβια και παθογόνους οργανισμούς. Μεταδίδουν σοβαρές ασθένειες τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα που αρκετές από αυτές είναι και θανατηφόρες. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλούν καταστροφές και σοβαρότατες ζημιές σε περιουσίες, κτίρια, καλλιέργειες, υφάσματα κτλ. Τα παράσιτα ποικίλλουν στην ανάπτυξή τους βάσει της τοποθεσίας, των περιβαλλοντικών συνθηκών και της δραστηριότητας όταν μιλάμε για επαγγελματικό χώρο. Για την καταπολέμηση, εξόντωση και απαλλαγή από όλα τα ανεπιθύμητα παράσιτα η μόνη λύση είναι οι ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ. Μιλάμε όμως για επαγγελματική εφαρμογή και ο λόγος είναι αυτονόητος. Τα περισσότερα προϊόντα που θα βρείτε στο εμπόριο  περιέχουν πολλές τοξικές ουσίες και η αποτελεσματικότητά τους δεν είναι δεδομένη. Καλέστε μας στο 210 97 000 03.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε κάθε χώρο. Εκτός από οικίες, μας εμπιστεύονται καθημερινά σχολεία, ξενοδοχεία, επιχειρήσεις, εστιατόρια, νοσοκομεία, καταστήματα, εργοστάσια, δημόσιες υπηρεσίες και κτίρια κτλ. Η υπηρεσία απολύμανσης που σας προσφέρουμε περιλαμβάνει τον πλήρη έλεγχο του χώρου σας τόσο εντός όσο και εκτός αυτού. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι εφαρμόζουμε την απολύμανση στο σύνολο της ιδιοκτησίας σας ακόμα και αν το πρόβλημα περιορίζεται σε ένα μόνο χώρο. Κάθε παράσιτο θέλει ειδική αντιμετώπιση και χειρισμό γι αυτό οι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν σκευάσματα σε υγρή μορφή ή σε μορφή τζελ καθώς και εξειδικευμένα δολώματα και παγίδες. Όλα μας τα προϊόντα είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είναι άοσμα, δεν λεκιάζουν, δεν αλλοιώνουν επιφάνειες και είναι εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Κάθε εφαρμογή απολύμανσης σχεδιάζεται από τους γεωπόνους μας αποκλειστικά και βάσει της δικής σας ξεχωριστής περίπτωσης ενώ συνοδεύεται από επίσημο πιστοποιητικό.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Η προσβολή από κατσαρίδες μπορεί να αποτελέσει ένα τεράστιο πρόβλημα. Οι κατσαρίδες με την αποκρουστική τους μορφή, προκαλούν φόβο και αηδία. Είναι παράσιτα που συνήθως κυκλοφορούν νύχτα χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τις δείτε όμως και την ημέρα. Επιβιώνουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και οικοσύστημα, είναι ανθεκτικά στα περισσότερα φάρμακα και το μόνο που χρειάζονται είναι ζέστη, τροφή και υγρασία. Αναπαράγονται πάρα πολύ γρήγορα οπότε αν τυχόν δείτε μία να ξέρετε ότι κάπου μέσα στο χώρο σας, βρίσκεται μια φωλιά. Οι κατσαρίδες κατοικούν οπουδήποτε ανεξάρτητα αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να τις δούμε και στο πιο καθαρό σπίτι. Οι κατσαρίδες είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Μεταφέρουν και μεταδίδουν παθογόνους οργανισμούς οι οποίοι μπορεί να μας μεταδώσουν σοβαρότατες ασθένειες. Πολλοί συνάνθρωποί μας αναλαμβάνουν να τις καταπολεμήσουν μόνοι τους με σκευάσματα επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Όλα αυτά τα εντομοκτόνα που θα βρείτε στο εμπόριο δεν είναι ικανά να λύσουν το πρόβλημα ακόμα και αν είναι πολύ μικρό. Για την καταπολέμηση τους πρέπει να εφαρμοστεί απολύμανση για κατσαρίδες. Η εταιρεία μας, σας παρέχει θεραπείες με ειδικά τζελ που βοηθάνε στον έλεγχο των παρασίτων. Αυτές οι μορφές σκευασμάτων είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές για την απολύμανση για κατσαρίδες. Διατίθενται σε μορφή πηκτής ουσίας και μπορούν να εφαρμοστούν σε κουκκίδες σε διαφορετικά σημεία και αποστάσεις. Είναι απολύτως ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα ζώα. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να απαλλαγεί το σπίτι ή το κατάστημά σας από προσβολή από κατσαρίδες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το είδος και το μέγεθος της μόλυνσης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα συγκεκριμένα παράσιτα είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμα και ανθεκτικά σε πολλές μεθόδους εξόντωσής τους. Για κάθε πρόβλημα που αφορά κατσαρίδες, καλέστε μας! Έχουμε τον τρόπο να σας απαλλάξουμε οριστικά!!

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κουνούπια είναι γνωστοί φορείς ασθενειών όπως η ελονοσία, ο δάγκειος πυρετός, ο ιός του δυτικού Νείλου κτλ. Εκτός από αυτό τα κνησμώδη τσιμπήματά τους μπορεί να μας προκαλέσουν ερεθισμό και ενοχλήσεις. Τα κουνούπια ίσως είναι τα πιο ενοχλητικά έντομα στον πλανήτη. Στη χώρα μας αρχίζουν να μας επισκέπτονται γύρω στα τέλη της άνοιξης, ενώ το πρόβλημα κορυφώνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Για να επιζήσουν και να αναπαραχθούν χρειάζονται οπωσδήποτε νερό. Αυτός είναι ο λόγος που θα τα δούμε να μαζεύονται σε σημεία του κήπου, του μπαλκονιού ή της αυλής που υπάρχει συσσώρευση νερού καθώς και σε μέρη με λίμνες και ποτάμια. Συνήθως είναι ενεργά κατά τις απογευματινές ή τις βραδινές ώρες. Αποφεύγεται να αφήνετε νερό εκτεθειμένο στους χώρους σας και το βραδινό πότισμα. Ωστόσο για περισσότερα αποτελέσματα και για να καταπολεμηθεί ο πληθυσμός τους σε μεγάλο βαθμό χρειάζεται να εφαρμόζονται τακτικά απολυμάνσεις.

Η απολύμανση για κουνούπια είναι η ειδικότης μας. Είμαστε τόσα πολλά χρόνια στο χώρο των απολυμάνσεων που έχουμε την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να γίνεται σωστά η δουλειά. Επίσης, σε αυτό συμβάλλουν εκτός από τους τεχνικούς μας και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για κουνούπια. Φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε κάθε χρόνο και να προμηθευόμαστε με ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα από όλους τους αρμόδιους φορείς και δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο. Ούτε εσείς, ούτε οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά και τα ζωάκια που ενδεχομένως έχετε κοντά σας. Επίσης, δε χρειάζεται να απομακρυνθείτε από το χώρο σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή μετά από αυτή. Σεβόμενοι και το περιβάλλον, φροντίζουμε τα σκευάσματα τα οποία ψεκάζουμε να μην επιβαρύνουν ούτε αυτό. Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη μέθοδο που αρμόζει στη δική σας μοναδική περίπτωση.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια ίσως είναι τα πιο ανώδυνα έντομα στο ζωικό βασίλειο. Μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί αν μεταφέρουν ασθένειες και είναι ο λόγος που δεν μας είναι ιδιαίτερα αντιπαθητικά. Όταν συμβιώνουμε μαζί τους, αλλάζουν τα πράγματα. Γίνονται πάρα πολύ ενοχλητικά, ειδικά όταν αρχίζουν και μπαινοβγαίνουν μέσα στα μπάνια, τις κουζίνες, τα συρτάρια και τα ντουλάπια μας ή τα βάζα με τα τρόφιμα. Στον πλανήτη υπάρχουν πολλά είδη μυρμηγκιών. Όταν βρουν τις κατάλληλες συνθήκες οι οποίες είναι η ζέστη, η τροφή και το νερό, δημιουργούν αποικίες. Ο πληθυσμός κάθε αποικίας απαρτίζεται από εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες μυρμήγκια. Αν τα μελετήσει κάποιος, θα δει ότι είναι πολύ εντυπωσιακός ο τρόπος που στήνεται μια τέτοια αποικία. Μοιάζει πάρα πολύ με τη δική μας κοινωνία που μέσα σε αυτή, κάθε οντότητα αναλαμβάνει και ένα συγκεκριμένο ρόλο. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αποκλειστικά η βασίλισσα που σε ορισμένες φωλιές, μπορεί να μην είναι μόνο μία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τη σύνθεση της αποικίας συμπληρώνουν τα θηλυκά μυρμήγκια ή εργάτες, τα αρσενικά που είναι υπεύθυνα για την αναπαραγωγή, τα αυγά, οι νύμφες και οι προνύμφες. Τα μυρμήγκια είναι πολύ εργατικά, δραστήρια, κοινωνικά, έξυπνα και δυνατά. Έχουν την ικανότητα να σηκώσουν 25 φορές επιπλέον, το σωματικό τους βάρος. Για όλους αυτούς τους λόγους, η εξολόθρευσή τους καθίσταται μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Όχι όμως και για τους ειδικούς. Ξέρουμε ακριβώς ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την παρουσία τους. Η απολύμανση για μυρμήγκια με ειδικά σκευάσματα και η τοποθέτηση ειδικού φαρμάκου που είναι σε μορφή τζελ και παραπέμπει σε δελεαστική τροφή, καταφέρνει να τα ξεγελάσει και να τα εξοντώσει. Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για μυρμήγκια είναι απολύτως ακίνδυνα για τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον. Η τοξικότητά τους περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στα μυρμήγκια.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥΣ

Οι ψύλλοι είναι μικροσκοπικά άπτερα έντομα που μεταδίδονται πιο συχνά από τις γάτες. Τους βοηθάει το γεγονός ότι κάνουν μεγάλα άλματα, δεν μένουν σταθεροί σε κάποιο σημείο και μεταφέρονται. Η μεταφορά τους μπορεί να γίνει μέσω του ξενιστή τους αλλά και μέσω ρούχων, βαλιτσών, τσαντών και επίπλων. Ξενιστής εκτός από τη γάτα μπορεί να είναι ο σκύλος, κάποιο πτηνό ή ακόμα και ο άνθρωπος. Το θέμα με τους ψύλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί εκτός από τα ενοχλητικά τους τσιμπήματα διατρέχει κίνδυνο και η υγεία η δική μας και των μικρών μας τετράποδων φίλων. Η μόλυνση από ψύλλους μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες ή να μας μεταδώσει άλλες σοβαρότερες ασθένειες. Όταν το σπίτι σας γεμίσει ψύλλους, τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ. Πρέπει να γίνει απολύμανση για ψύλλους με τη μέθοδο του ψεκασμού. Χρειάζεται να εφαρμοστεί 2 φορές σε όλο το σπίτι και περιμετρικά αυτού δηλαδή σε κήπους και αυλές.

Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία και την υπευθυνότητα που απαιτούνται ώστε να έρθει και να σας απαλλάξει από τους ψύλλους. Εξυπηρετούμε κάθε χώρο. Ερχόμαστε όπου κι αν βρίσκεστε όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το πρόβλημα. Με τα εγκεκριμένα και πιστοποιημένα μας σκευάσματα για απολύμανση για ψύλλους θα εξολοθρεύσουμε αυτούς, αλλά και τα αυγά αυτών. Δώστε βάση σε αυτό το τελευταίο καθώς τα αυγά των ψύλλων μπορεί να μείνουν σε κάποια γωνία του σπιτιού ή επάνω σε ένα χαλί παραπάνω από δύο χρόνια. Μένουν αδρανή μέχρι να προκύψει στο χώρο ο κατάλληλος ξενιστής ο οποίος θα είναι το επόμενό τους θύμα. Θα τους ενεργοποιήσει και θα επανέλθει το πρόβλημα στην επιφάνεια. Θα αρχίσουν να αναπαράγονται και θα γεμίσετε ξανά. Αν έχετε υπόνοιες ή ενδείξεις ότι έχετε προσβληθεί, καλέστε μας σήμερα. Μην το αφήνετε ούτε ένα λεπτό. Οι άνθρωποί μας θα έρθουν κοντά σας και θα σας απαλλάξουν οριστικά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλη εσφαλμένη εντύπωση για τους κοριούς. Εξαιτίας του ότι οι κοριοί τσιμπάνε συνήθως τη νύχτα και τα τσιμπήματα τα αντιλαμβάνονται το επόμενο πρωί, πιστεύουν ότι οι κοριοί περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Όμως δεν είναι έτσι. Κοριούς μπορεί να βρείτε πάνω σε ρούχα και κουρτίνες, μέσα σε πρίζες, στα ταβάνια, σε κάδρα και γενικότερα όπου υπάρχει χαραμάδα. Μεταφέρονται από κάποιο σημείο σε άλλο ανάμεσα στα έπιπλα, τα ρούχα ακόμα και με τσάντες και βαλίτσες. Κοριούς μπορεί να κολλήσετε παντού. Αν ταξιδεύετε πολύ έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες. Επίσης κινδυνεύετε να σας συμβεί σε χώρους υψηλού συνωστισμού. Σχολεία, στρατόπεδα, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, καταστήματα κτλ. Αν λοιπόν αντιληφθείτε ή νομίζετε ότι κοριοί έχουν εισβάλλει στο χώρο σας, δράστε γρήγορα. Μην τους αφήσετε να πολλαπλασιαστούν διότι έχουν και αυτό το χάρισμα. Της ταχείας αναπαραγωγής. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να φωλιάσουν σε κάθε γωνιά.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Για την εξολόθρευση των κοριών και των αυγών τους, καλέστε μας. Έχουμε την κατάλληλη εμπειρία να σας απαλλάξουμε με δύο εφαρμογές απολύμανσης. Ακόμα και αν έχετε την υποψία και δεν είστε σίγουροι, οι απολυμαντές μας θα εφαρμόσουν παρασιτολογικό έλεγχο και θα διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται. Αμέσως μετά θα περάσουν στην απολύμανση για κοριούς για τη συνολική εξόντωση τους. Επιπλέον θα σας δώσουν σαφείς συμβουλές και οδηγίες σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε ώστε να αποφύγετε μια μελλοντική εισβολή τους ξανά. Η απολύμανση για κοριούς επιτυγχάνεται από τα συνεργεία μας με ψεκασμό εγκεκριμένων φαρμάκων. Τα σκευάσματά μας είναι τελευταίας γενιάς, απολύτως ασφαλή τόσο για εσάς όσο και για τους μικρούς σας φίλους (κατοικίδια). Εγγυόμαστε την αποτελεσματικότητά τους με τους χιλιάδες ευχαριστημένους μας πελάτες μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ύπαρξής μας. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι επιστήμονες γεωπόνοι μας θα σας κατατοπίσουν και θα σας λύσουν κάθε απορία.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά εκτός από τα προάστια και τα χωριά και τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι πυκνοκατοικημένες περιοχές, είναι τα ποντίκια. Είναι βέβαιο ότι είναι πολύ αντιπαθητικά έως και αηδιαστικά σε όλους μας. Όμως είναι και άκρως βλαβερά αφού αποτελούν σοβαρή εστία μόλυνσης. Με τις τρίχες, την ουρά και τα περιττώματά τους, μεταφέρουν ασθένειες που μπορεί να είναι πάρα πολύ σοβαρές και επικίνδυνες. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις είναι καταστροφικά αφού έχουν την ικανότητα να μασήσουν από τσιμέντο μέχρι σίδερα! Οι εποχές που αναπαράγονται τα τρωκτικά είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο ενώ κάθε θηλυκό ποντίκι μπορεί να γεννήσει από 30 έως 80 ποντίκια το χρόνο. Ευτυχώς τα ποντίκια σε αντίθεση με άλλα παράσιτα, μπορούμε να τα αντιληφθούμε σχετικά γρήγορα. Αυτό ισχύει επειδή παράλληλα με την τροφή τους, αφήνουν περιττώματα. Πρόκειται για πολύ μικρά σκληρά σωματίδια χρώματος καφέ ή μαύρου τα οποία είναι σαν ένας κόκκος ρυζιού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Όταν διαπιστώσετε την έλευσή τους στο χώρο σας, όποιος και αν είναι αυτός, καλέστε κατευθείαν την έμπειρη εταιρεία μας. Η απολύμανση για ποντίκια επιτυγχάνεται μόνο με συγκεκριμένες ενέργειες. Κάθε εφαρμογή εξαρτάται από το χώρο, το περιβάλλον και τη χρονική περίοδο του έτους. Οι τεχνικοί μας είναι τόσο καλά εκπαιδευμένοι που ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Θα τοποθετήσουν δολωματικούς σταθμούς και παγίδες με κόλλα σε συγκεκριμένα σημεία ώστε να προσελκύσουν τα ποντίκια και να τα εξοντώσουν. Σε φρεάτια, αποχετευτικά δίκτυα και βόθρους, τα ειδικά καπνιστικά σκευάσματα θα κάνουν εύκολα και ανώδυνα για εσάς, τη δουλειά. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την απολύμανση για ποντίκια και τρωκτικά είναι ασφαλή για την υγεία ανθρώπων, ζώων και φιλικά προς το περιβάλλον. Πιστοποιημένα και ελεγμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχουν μεγάλη τοξικότητα απέναντι στα ποντίκια και καταφέρνουν να σας απαλλάξουν από αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τον τελευταίο καιρό ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε είναι η εμφάνιση της πανδημίας του covid -19. Το μόνο που γνωρίζουμε όλοι είναι ότι μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και ότι ο βαθμός μεταδοτικότητάς του είναι υψηλός. Όπως συμβαίνει με κάθε κορωνοϊό, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, η μετάδοση γίνεται με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται από τον οργανισμό μας όταν μιλάμε, φτερνιζόμαστε ή βήχουμε. Η ταχεία διασπορά του ιού είναι εντυπωσιακή και πολλές χώρες ανάμεσά τους και η Ελλάδα μετρούν χιλιάδες επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τα επιστημονικά δεδομένα αλλάζουν συνεχώς όμως παραμένουν σταθερές οι συστάσεις για την ατομική υγιεινή και την καλή απολύμανση χώρων και επιφανειών. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να ακολουθήσουμε τις συστάσεις και τα μέτρα ώστε να θωρακίσουμε την υγεία τη δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Τα βασικά μέτρα πρόληψης του ιού, είναι η χρήση μάσκας και αντισηπτικών, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών, η τήρηση αποστάσεων, η αποφυγή συνωστισμού καθώς και η συχνή απολύμανση κάθε χώρου που ζούμε ή εργαζόμαστε. Κοινός στόχος όλων μας είναι να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την πανδημία του covid-19 και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας αλλά και όλες τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας. Η εταιρεία μας με υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, αναλαμβάνει απολύμανση για κορονοϊό με απόλυτη επιτυχία. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαθέτουμε τα καλύτερα φάρμακα απολύμανσης με 100% αποτελεσματικότητα. Εξυπηρετούμε εκτός από οικίες, καταστήματα, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, σχολεία, γυμναστήρια, παιδικούς σταθμούς και κάθε χώρο υψηλού κινδύνου λόγω συνωστισμού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ώστε να σχεδιάσουμε με τον επιστήμονα της εταιρείας και τη δική σας απολύμανση για κορωνοϊό. Τηρούμε κάθε μέτρο, κάθε οδηγία και ακολουθούμε πιστά όλα τα πρωτόκολλα για τη δημόσια υγεία.