ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ

Ξεβουλώνουμε τα πάντα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ. Η απόφραξη μιας αποχέτευσης είναι μια δουλειά που απαιτεί έμπειρους τεχνικούς και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό καθώς και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς. Η εταιρία μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο, γιορτές και αργίες. Αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά την αποχέτευσή σας και σας προσφέρουμε συμβόλαιο τακτικής συντήρησης για προληπτικούς λόγους. Συχνό φαινόμενο όταν έχει κακοκαιρία είναι οι πλημμύρες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους και για αυτό προσφέρουμε και αντλήσεις υδάτων, καλέστε μας και θα έρθουμε άμεσα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 10′

24 ώρες – 365 ημέρες

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε 10 λεπτά από την κλήση σας και αντιμετωπίζουμε βουλώματα και αποχετευτικά προβλήματα οποιασδήποτε δυσκολίας!

Πραγματοποιούμε αποφράξεις αποτελεσματικά και οικονομικά με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε οικιακούς χώρους και επιχειρήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι σε όλη την Ηλιούπολη κάνοντας αποφράξεις με σύγχρονες μεθόδους μέσω νέων τεχνολογιών.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Μηχανισμός απόφραξης με πιεστικό

Ο προληπτικός καθαρισμός αποχέτευσης της πολυκατοικίας στην ουσία είναι ο καθαρισμός των κεντρικών κάθετων και οριζόντιων αγωγών, των κεντρικών φρεατίων και του μιχανοσίφωνα. Χρησιμοποιώντας υδροβολή υψηλής πίεσης καθαρίζουμε το πουρί, τα οικιακά λύματα και τις οργανικές εναποθέσεις από τα τοιχώματα των αγωγών. Επιπλέον γίνεται καθαρισμός από χώμα, πέτρες, φύλλα. Αν τείνει να καταληφθεί η απόφραξη της κεντρικής αποχέτευσης από ρίζες δέντρων, καθαρίζεται με ειδικά μηχανήματα κοπής. Στην περίπτωση που η συσσώρευση λυμάτων έχει διαμορφώσει ένα συμπαγές και σκληρό εμπόδιο, καθαρίζεται με την χρήση ηλεκτροκίνητων ατσαλένιων αποφρακτήρων.

Το πιεστικό μηχάνημα απόφραξης χρησιμοποιεί μόνο νερό και δε δημιουργεί ζημιές στους σωλήνες, όπως άλλοι τρόποι απόφραξης, αφαιρώντας αποτελεσματικά συσσωρευμένα σκουπίδια και ξένες συσσωματώσεις. Καθαρίζουμε όλες τις φραγμένες αποχετεύσεις με το πιεστικό μηχάνημα, καθώς είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό αποχέτευσης και τις αποφράξεις. Η υδροβολή μπορεί να παρασύρει τα πάντα, από τη λάσπη και τα συντρίμμια μέχρι τις ρίζες των δέντρων και των φυτών που έχουν εισχωρήσει στις γραμμές αποχέτευσης. Οι πελάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την επαγγελματική χρήση των πιεστικών μηχανημάτων για να ξεβουλώσουν τους σωλήνες τους με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – FAQ

Το βραστό νερό είναι η εύκολη πρώτη προσέγγιση για το ξεβούλωμα νιπτήρα, νεροχύτη, μπανιέρας. Η έκχυση ενός δοχείου με βραστό νερό κατευθείαν στην τρύπα της αποστράγγισης μπορεί να διαλύσει το φράξιμο, ειδικά εάν αποτελείται από σαπούνι ή λίγδα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην χρησιμοποιείτε βραστό νερό εάν έχετε πλαστικούς (PVC) σωλήνες, επειδή το νερό με θερμοκρασία πάνω από 80 C (βαθμούς Κελσίου) μπορεί να μαλακώσει ορισμένους τύπους σωλήνων PVC.

Ναι. Στη λεκάνη δεν πρέπει να απορρίπτεται τίποτα άλλο εκτός από τα φυσικά μας λύματα. Κανένα άλλο αντικείμενο ακόμα και υδατοδιαλυτό δεν προορίζεται για την αποχέτευση της λεκάνης.

Ρίξτε 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην βουλωμένη αποχέτευση. Κατόπιν ρίξτε 1 φλιτζάνι ξίδι. Η μαγειρική σόδα και το ξίδι διαλύουν το λίπος και το λάδι. Αφήστε τη βουλωμένη αποχέτευση να καθίσει ανενόχλητη για 15 λεπτά.

Όχι. Υπάρχουν μερικά βασικά βουλώματα που μπορείτε να τα ξεβουλώσετε με ένα έμβολο (βεντούζα) ή μία απλή ατσαλίνα αποχέτευσης. Εάν καμία από αυτές τις εργασίες δεν αποδώσουν ή το πρόβλημα επανέρχεται συχνά, θα χρειαστείτε πιο εξειδικευμένες εργασίες απόφραξης από επαγγελματίες για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Απόφραξη αποχέτευσης με κάμερα

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που απαιτείται έλεγχος του αποχετευτικού δικτύου με κάμερα πριν την εφαρμογή ή και κατά την διαδικασία της απόφραξης. Αν για παράδειγμα ένα μικρό παιδικό παιχνίδι έχει φράξει τελείως το σιφώνι ή κάποια μπάζα ή χώματα έχουν αποκλείσει την ροή του νερού και των λυμάτων ή ο σωλήνας της αποχέτευσης έχει σπάσει από φθορές (ή κακή χρήση) και διαρρέουν νερά προκαλώντας πλημμύρες, υγρασίες και κακές συνθήκες υγιεινής τότε αυτόματα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

 • Σε ποιο σημείο της αποχέτευσης βρίσκεται το εμπόδιο;
 • Τι εμπόδιο είναι αυτό που δυσκολεύει τόσο πολύ την απόφραξη;
 • Που έχει πάθει καθίζηση ο σωλήνας;
 • Σε ποιο σημείο «χάνει» ένας σπασμένος σωλήνας;
 • Που πρέπει να σκάψουμε αν απαιτηθεί να γίνει αλλαγή σωληνώσεων από τον υδραυλικό;

Τα οφέλη της απόφραξης με κάμερα και διάγνωσης κατάστασης των σωλήνων είναι πολλά:

 1. Γίνεται λεπτομερής έλεγχος και ακριβής εντοπισμός της θέσης και της φύσης του προβλήματος.
 2. Αποτυπώνονται ρωγμές, σπασίματα αλλά και καθιζήσεις των σωληνώσεων.
 3. Εμφανίζονται πιθανές διαρροές αλλά και η κατάσταση της στατικότητας των αρμών των σωληνώσεων.
 4. Εντοπίζεται η εισβολή ριζών από τα παρακείμενα δένδρα στο χώρο. 
 5. Αρκετά μειωμένο κόστος από τις παλαιότερες μεθόδους διάγνωσης των αποχετευτικών προβλημάτων.
 6. Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων.

Πολλά προβλήματα στις αποχετεύσεις μας βρίσκονται βαθιά μέσα τους αγωγούς και είναι δύσκολο να είναι ορατά από τα ανθρώπινα μάτια. Αν είναι δύσκολο να ανιχνευθούν με τα συνήθη μηχανήματα που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα αποχετευτικά δίκτυα, οι τεχνικοί μας μπορούν να οργανώσουν μία διάγνωση με κάμερα CCTV στο εσωτερικό των σωλήνων ώστε να επιθεωρήσουν οπτικά το μπλοκάρισμα, και να μπορούν να διαγνώσουν το πρόβλημα με ακρίβεια.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Απόφραξη από ρίζες

Η γραμμή αποχέτευσης ενός σπιτιού είναι ένα σημείο που ίσως δεν ελέγχεται με τη συχνότητα που θα έπρεπε και ειδικά όταν υπάρχουν δέντρα κοντά, καθώς το πιο συνηθισμένο πρόβλημα βουλωμένης αποχέτευσης είναι η εισχώρηση ρίζας δέντρου. Είναι λογικό οι ρίζες των δέντρων να αναπτύσσονται όπου υπάρχει πηγή νερού. Το άσχημο σενάριο είναι αυτή η πηγή νερού να προέρχεται από μια υδρορροή.

Τα δέντρα έχουν μεγάλη δύναμη και φυσικά το ίδιο συμβαίνει και με τις ρίζες τους καθώς ο ρόλος τους στην ανάπτυξή τους είναι βασικός για την επιβίωσή τους. Η είσοδος της ρίζας του δέντρου θα αρχίσει να δημιουργεί πίεση και θα εμποδίζει τη σωστή ροή του νερού. Το αποτέλεσμα θα είναι να αρχίσουν βουλώματα στην αποχέτευση κι όσο ο καιρός περνάει η πίεση αυτή μπορεί να δημιουργήσει και σπάσιμο στις σωληνώσεις. Η εισβολή ρίζας δέντρου στη γραμμή της αποχέτευσής σας είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε εύκολα μόνοι σας και σίγουρα πρέπει να απευθυνθείτε σε τεχνικό αποφράξεων.

Όλα τα προβλήματα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις ενός σπιτιού, όσο περισσότερο παραμένουν άλυτα τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλούν στο σπίτι σας. Και φυσικά η επισκευή μπορεί να γίνει αρκετά δαπανηρή.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Άντληση υδάτων από πλημμύρες

Ως η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών στις αντλήσεις υδάτων, έχουμε απαράμιλλη εμπειρία στον σχεδιασμό και την αντιμετώπιση, ώστε να παράσχουμε γρήγορα τη σωστή λύση. Οι πλημμυρισμένοι χώροι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στο περιβάλλον που βρίσκεστε, καθώς και τεράστια κόστη. Παρέχουμε σύνθετα αλλά οικονομικά αποδοτικά συστήματα που αφορούν την άντληση υδάτων  για πάνω από 35 χρόνια και έχουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να σας βοηθήσουμε. Από μία άμεση λύση έως τις μακροπρόθεσμες παροχές μας, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να ικανοποιήσετε κάθε σας απαίτηση.

Οι πλημμύρες καθιστούν επικίνδυνες και δυσκολότερες τις μετακινήσεις μας ενώ ταυτόχρονα αποτελούν το κυριότερο αίτιο πίσω από την εμφάνιση συγκεντρωμένων υγρασιών σε τοίχους και πατώματα. Άμεση απόρροια αυτών είναι ο σχηματισμός μούχλας και η παρουσία μικροβίων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σε περίπτωση που πλημμυρίσουμε η πρώτη κίνηση που σκεφτόμαστε όλοι είναι να ειδοποιήσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Παρόλα αυτά, εξαιτίας της πληθώρας κλήσεων που λαμβάνει η Υπηρεσία και προσπαθεί να ανταποκριθεί, δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων αδυνατεί να σας βοηθήσει άμεσα.