ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ

Ξεβουλώνουμε τα πάντα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όταν ο νεροχύτης της κουζίνας είναι βουλωμένος, η κατάσταση είναι επείγουσα και υπάρχει σοβαρή απόφραξη, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείτε έναν τεχνικό μας. Η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ είναι μια διαδικασία που απαιτεί προσοχή και επιδεξιότητα.

Οι νεροχύτες κουζίνας που χρησιμοποιούνται κατά το πλύσιμο των λαχανικών, των φρούτων και των πιάτων μπορεί να βουλώσουν για πολλούς λόγους. Αυτοί οι νεροχύτες δεν αποστραγγίζουν το νερό κανονικά ως αποτέλεσμα απρόσεκτης χρήσης ή παραμέλησης.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 10′

24 ώρες – 365 ημέρες

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε 10 λεπτά από την κλήση σας και αντιμετωπίζουμε βουλώματα και αποχετευτικά προβλήματα οποιασδήποτε δυσκολίας!

Τι είναι η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

Είναι μια κατάσταση όπου το τμήμα που σχηματίζεται από την τρύπα αποστράγγισης και την αποχέτευση στο νεροχύτη στον πάγκο της κουζίνας δεν αποστραγγίζει το συσσωρευμένο νερό στην αποχέτευση για ορισμένους λόγους.

Το νερό που ρέει από τη βρύση πρέπει να ρέει μέσα από την τρύπα του νεροχύτη χωρίς καθυστέρηση. Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος, ελέγξτε πρώτα εάν υπάρχουν απορρίμματα/σκουπίδια συσσωρευμένα στην τρύπα.

Εάν η απόφραξη προκαλείται από τον σωλήνα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις μεθόδους DIY για ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

Εάν πιστεύετε ότι η απόφραξη της κουζίνας είναι πιο σοβαρή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τεχνικούς μας. Η εταιρεία μας κάνει αυτή τη δουλειά από το 1978, επισκευάζει εύκολα και σχολαστικά την ΑΠΟΦΡΑΞΗ του ΝΕΡΟΧΥΤΗ της κουζίνας σας χωρίς να καταστρέψει την εγκατάσταση.

Πώς να κάνετε ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ – DIY;

Οι ειδικοί μας δίνουν πληροφορίες για τη διαδικασία ξεβουλώματος νεροχύτη. Εάν ο νεροχύτης είναι βουλωμένος και το νερό δεν ρέει, κλείστε πρώτα τις ανοιχτές βρύσες. Μπορείτε να ελέγξετε την οπή του νεροχύτη και την αποστράγγιση για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο αντικείμενο που προκαλεί την φραγή. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τον βουλωμένο νεροχύτη ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα με τη σειρά.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ με τη βοήθεια βεντούζας

Πρώτα κλείνετε την τρύπα υπερχείλισης του νεροχύτη (με ένα πανί, ή γερή μονωτική ταινία) ώστε να δημιουργηθεί το κατάλληλο κενό αέρος και να προκληθεί η συνθήκη πίεσης. Η βεντούζα που έχετε, τοποθετείται στην αποχέτευση έτσι ώστε να μην μείνει χώρος στην οπή αποστράγγισης, να εφαρμόζει απόλυτα. Η αποχέτευση αντλείται με σκληρές και γρήγορες κινήσεις πάνω κάτω. Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να ανοίξει η αποχέτευση. Ωστόσο, ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι ότι η εφαρμογή υπερβολικής δύναμης κατά την άντληση μπορεί να προκαλέσει φθορά στους αρμούς νεροχύτη. Επομένως, θα πρέπει να το λάβετε υπόψη κατά την άντληση με τη βεντούζα.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ME BENTOYZA

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ με φυσικές μεθόδους

Οι φυσικές μέθοδοι ξεβουλώματος νεροχύτη είναι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν πολλοί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαγειρική σόδα, λευκό ξύδι και ζεστό νερό. Ρίξτε μέσα στην τρύπα αποστράγγισης 5 κουταλιές σούπας σόδα, ένα μικρό ποτήρι ξύδι και 1 λίτρο ζεστό νερό. Καλύψτε το πώμα στο νεροχύτη και αφήστε το να ενεργήσει για μισή ώρα. Εάν μετά το στραγγισμένο νερό δεν κατέβει στην αποχέτευση, προσπαθήστε άλλη μία φορά. Αν και πάλι δεν ξεβουλώσει, προχωρήστε στην επόμενη μέθοδο ή αναζητείστε επαγγελματική υποστήριξη.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕ ΣΟΔΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ με εργαλεία

Εάν δεν έχετε ατσαλίνα απόφραξης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία κρεμάστρα ρούχων που έχετε στο σπίτι σας για να τον ξεβουλώσετε. Μπορείτε να τραβήξετε προς τα πίσω τα αντικείμενα που προκαλούν το μπλοκάρισμα μετακινώντας το σύρμα μπρος-πίσω έτσι ώστε να εισέλθει στην αποχέτευση. Το σημείο που πρέπει να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε κρεμάστρα είναι ότι μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στους σωλήνες αποχέτευσης κατά τη κίνηση που απαιτείται για να τραβήξετε έξω το μπλοκάρισμα. Σε αυτή την περίπτωση, η απόφραξη του νεροχύτη μπορεί να είναι ακριβή.

Αιτίες απόφραξης του νεροχύτη της κουζίνας

Ενώ οι νεροχύτες κουζίνας μπορεί να φράξουν μέσα σε λίγους μήνες ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης, στα παλαιότερα κτίρια μπορεί να φράζουν συχνότερα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι νεροχύτες της κουζίνας βουλώνουν.

  • Ο πιο σημαντικός από αυτούς τους λόγους είναι εάν ο σωλήνας που σχηματίζει την αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας είναι κεκλιμένος ή όχι. Εάν οι σωλήνες δεν έχουν κλίση, προκαλείται απόφραξη της αποχέτευσης της κουζίνας πιο γρήγορα και πιο συχνά. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξεταστεί η δομή εγκατάστασης και οι σωλήνες.
  • Ένας άλλος σημαντικός λόγος είναι τα ξένα αντικείμενα και τα απόβλητα που έχουν κολλήσει στον σωλήνα. Μπορεί να προκληθεί απόφραξη στον νεροχύτη της κουζίνας σας λόγω του πλυσίματος των πιάτων αν δεν αφαιρούνται τα σκουπίδια, από τα παρόμοια φυτικά υπολείμματα που πέφτουν κατά το πλύσιμο των φρούτων και των λαχανικών και από τα υπολείμματα τσαγιού ή καφέ που χύνονται απευθείας στον νεροχύτη.
  • Εκτός από αυτά, υπολείμματα φρούτων και λαχανικών πεταμένα στο νεροχύτη, διάφορα σκουπίδια, όσπρια (φακές, ρύζι κ.λπ.) που πλένονται στο νεροχύτη. Το πλύσιμο μαϊντανού και παρόμοιων φυλλωδών λαχανικών στο νεροχύτη μπορεί επίσης να προκαλέσει φράξιμο. Η τοποθέτηση ενός επιπλέον φίλτρου αποστράγγισης στο νεροχύτη είναι πραγματικά πολύ σημαντική για την υγεία της αποχέτευσης.
  • Η δομή των νεροχυτών κουζίνας σχετίζεται επίσης με τα υδραυλικά του σπιτιού. Τόσο η αρχιτεκτονική όσο και η ποιότητα των σωλήνων και τα χαρακτηριστικά τους όπως το μήκος και η κλίση σχετίζονται επίσης στενά με την απόφραξη. Εάν ο σωλήνας της κουζίνας είναι κεκλιμένος, ο κίνδυνος απόφραξης μειώνεται.
  • Επιπλέον, όσο μεγαλύτερο είναι το μήκος του σωλήνα, τόσο πιο πιθανό είναι να βουλώσει ο νεροχύτης της κουζίνας . Το σχήμα και το σχήμα των σωλήνων έχουν επίσης πολύ σημαντική θέση. Σε περίπτωση αναπόφευκτης απόφραξης, είναι σημαντικό να μην προκαλέσετε ζημιά στους συμπαγείς σωλήνες κατά τη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος της κουζίνας.

Τι να μην κάνετε στο νεροχύτη της κουζίνας σας!

Οι νεροχύτες κουζίνας, ειδικά εκείνοι με μεγάλες τρύπες και χωρίς επιπλέον σουρωτήρι, συνήθως φράσσονται κυρίως από υπολείμματα τροφίμων. Τα υπολείμματα λαχανικών και φρούτων που ψιλοκόβετε και ξεφλουδίζετε στον νεροχύτη της κουζίνας προκαλούν επίσης ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

Ορισμένα φυτικά μέρη που ξεφεύγουν κατά την παρασκευή μιας σαλάτας ή το ξεφλούδισμα των φρούτων μπορεί να φράξουν τον νεροχύτη της κουζίνας σας.

Εκτός από αυτά, υπάρχει επίσης η πιθανότητα με λάδια ή λιωμένη μαργαρίνη που χύθηκαν στους νεροχύτες να πέσουν στην αποχέτευση και να στερεοποιηθούν στους σωλήνες, δημιουργώντας μία μάζα που θα προκαλέσει φράξιμο.

Μην καταπονείτε τον εαυτό σας να ξεβουλώσει τους νεροχύτες της κουζίνας αν δεν είστε σίγουροι ότι ξέρετε πως να το κάνετε! Επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα των τεχνικών μας θα ξεβουλώσει την αποχέτευση του νεροχύτη της κουζίνας σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Η αξιόπιστη ομάδα μας σας παρέχει υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε ελάχιστο χρόνο και είναι εξαιρετικά σχολαστική όταν πραγματοποιεί αποφράξεις.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ

  • Το φράξιμο των νεροχυτών κουζίνας σε σπίτια και χώρους εργασίας, ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες, με λίγα λόγια, στα περισσότερα μέρη, προκαλεί χάσιμο χρόνου, ρύπανση, κακή εμφάνιση, μυρωδιά και άγχος.
  • Ενώ η απόφραξη της κουζίνας συμβαίνει συνήθως ξαφνικά, στην πραγματικότητα χρειάζεται πολύς χρόνος. Όταν παρατηρήσετε ότι ο νεροχύτης της κουζίνας σας είναι βουλωμένος, χρησιμοποιείτε πρώτα εργαλεία όπως βεντούζα ή ατσαλίνα.
  • Η ατσαλίνα με ακατάλληλη χρήση μπορεί να προκαλέσει ζημιά στον αποχετευτικό σωλήνα και η απόφραξη μπορεί να γίνει μεγαλύτερο πρόβλημα.
  • Όταν ξεμπλοκάρετε μια απόφραξη κουζίνας, πρέπει να προσέχετε να μην σκάσει ο σωλήνας. Θα μπορούσε να είναι μεγάλες μπάλες συσσωρευμένης βρωμιάς ή ένα σύμπλεγμα λαδιού. Εάν η απόφραξη είναι πολύ σοβαρή, μπορεί να φθαρεί ή και να καταστραφεί η αποχετευτική εγκατάσταση και το κόστος να είναι υπέρογκο.
  • Για το λόγο αυτό, σε περίπτωση μπλοκαρίσματος που δεν γνωρίζετε τον λόγο, που πιστεύετε ότι μπορεί να προκληθεί σοβαρή ζημιά, που τα βουλώματα επαναλαμβάνονται συνεχώς ή δεν ανοίγουν με κανέναν τρόπο, καλέστε μας.

Άσχημες μυρωδιές που προέρχονται από τον νεροχύτη της κουζίνας

Εάν υπάρχει μια άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από τον νεροχύτη της κουζίνας σας, ένας από τους κύριους λόγους είναι η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει την αργή ροή του νερού στο νεροχύτη που ρέει στην αποχέτευση, όταν πλένετε τα πιάτα ή τα λαχανικά σας. Η άσχημη μυρωδιά που εμφανίζεται στους νεροχύτες της κουζίνας που χρησιμοποιούμε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να εξαπλωθεί σε όλη την κουζίνα και ακόμη και στο σπίτι σας.

Αν πιστεύετε ότι αυτές οι άσχημες οσμές δεν προκαλούνται από μπλοκάρισμα, μπορείτε να δοκιμάσετε φυσικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τις οσμές, όπως το να ρίξετε χυμό λεμονιού με μαγειρική σόδα στο σωλήνα. Ωστόσο, εάν επιπρόσθετα το νερό σας ρέει αργά από το νεροχύτη, αυτό είναι σημάδι απόφραξης. Οι μικροοργανισμοί και τα βακτήρια απομακρύνονται ξεβουλώνοντας και καθαρίζοντας το νεροχύτη.

Μην αφήνετε την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ να είναι ο εφιάλτης σας.

Η απόφραξη στον νεροχύτη της κουζίνας προκαλεί διάφορα προβλήματα. Μπορεί να μην μπορείτε να πλύνετε τα πιάτα, τα φρούτα και τα λαχανικά σας ή γενικότερα να χρησιμοποιήσετε τον νεροχύτη σας λόγω βουλώματος. Μπορεί να θέλετε να βρείτε μια επείγουσα λύση σε αυτήν την κατάσταση, η οποία συχνά συμβαίνει ξαφνικά. Όταν καλείτε έναν τεχνικό για να ξεβουλώσει το νεροχύτη της κουζίνας, μπορεί να χάσετε και τα χρήματά σας και τον χρόνο σας εάν οι τεχνολογικές γνώσεις είναι ανεπαρκείς, ο εξοπλισμός λείπει ή οι εργασίες πραγματοποιούνται από άπειρες ομάδες.

Επιπλέον, εάν η απόφραξη στην κουζίνας δεν καθαριστεί σωστά, υπάρχει πιθανότητα η ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΝΕΡΟΧΥΤΗ να επαναληφθεί στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτά γιατί είναι αρχή μας να παρέχουμε ποιοτική εξυπηρέτηση στο σπίτι και στον χώρο εργασίας σας.