ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ - ΥΜΗΤΤΟΣ

Ξεβουλώνουμε τα πάντα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

από

15

ευρώ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Ψάχνετε για ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ που πρέπει να καθαριστεί γρήγορα και αποτελεσματικά; Απλώς τηλεφωνήστε μας και ένας από τους τεχνικούς αποφράξεων τουαλέτας θα είναι μαζί σας σε χρόνο μηδέν, εξοπλισμένος για να καθαρίσει την βουλωμένη τουαλέτα σας. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικό εξοπλισμό και πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, η «ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟΣ» θα αναλάβει την φροντίδα στη ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΛΕΚΑΝΗ σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ – ΥΜΗΤΤΟ

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΕ 10′

24 ώρες – 365 ημέρες

Ανταποκρινόμαστε άμεσα σε 10 λεπτά από την κλήση σας και αντιμετωπίζουμε βουλώματα και αποχετευτικά προβλήματα οποιασδήποτε δυσκολίας!

Ένα ΦΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ όχι μόνο θα εμποδίσει την τουαλέτα σας να λειτουργεί σωστά, αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές και υπερχείλιση νερού. Εάν έχετε φραγμένη τουαλέτα και χρειάζεστε βοήθεια γρήγορα, οι πλήρως εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας είναι σε ετοιμότητα 24/7 για να παρέχουν υπηρεσίες απεμπλοκής τουαλέτας σε οικιακούς και εμπορικούς πελάτες.

Μπορούμε να βοηθήσουμε σε:

 • Μπλοκαρισμένες τουαλέτες
 • Μπλοκαρισμένα ουρητήρια
 • Αποφράξεις αποχετεύσεων
 • Εμπορικές αποχετεύσεις
 • Βουλωμένους σωλήνες
 • Απεμπλοκή φρεατίων
 • Απομάκρυνση ριζών
 • Απόφραξη με κάμερα

Εκτός από το ξεμπλοκάρισμα της τουαλέτας σας, η ομάδα ειδικών μας μπορεί να διερευνήσει τη βασική αιτία, οπότε αν παλιές σωληνώσεις ή ένα βραδυκίνητο αποχετευτικό σύστημα προκαλεί φράξιμο της τουαλέτας σας, μπορούμε να προτείνουμε μια λύση για να μην ξανασυμβεί.

Τι προκαλεί μια ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;

Θα σας γλιτώσουμε και θα αποφύγουμε να υπεισέλθουμε σε πολλές λεπτομέρειες εδώ, καθώς είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να φανταστείτε την πιο κοινή αιτία φραγμένων σωλήνων τουαλέτας. Ωστόσο, άλλα μπλοκαρίσματα είναι συνηθισμένα και εύκολο να αποφευχθούν.

Το χαρτί υγείας είναι ο πιο γνωστός ένοχος όταν πρόκειται για φραγμένη τουαλέτα, αλλά τα προϊόντα υγιεινής είναι ένας άλλος τακτικός παραβάτης. Ο τύπος του συστήματος αποχέτευσης σε μια ιδιοκτησία καθορίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να ξεπλυθεί μέσω του συστήματος. Ελέγξτε όλες τις συσκευασίες των προϊόντων υγιεινής που χρησιμοποιείτε για οδηγίες απόρριψης πριν από την έκπλυση για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα φράξετε τους σωλήνες σας.

Σημάδια ότι η ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ - Αργή αποστράγγιση.
Λεκάνη με αργή αποστράγγιση.

Εάν έχετε μια βουλωμένη τουαλέτα, θα το μάθετε πολύ γρήγορα και δεν θα θέλατε να καθυστερήσετε να την επισκευάσετε. Τα πρώιμα σημάδια ότι αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης της τουαλέτας σας μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • την αργή αποστράγγιση του νερού μετά το ξέπλυμα
 • την άνοδο της στάθμης του νερού στο μπολ
 • την υπερχείλιση
 • τους ήχους γουργουρίσματος
 • τις δυσάρεστες παρατεταμένες μυρωδιές
 • ένα σιφώνι που ξεχειλίζει

Εάν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, είναι καλύτερο να καλέσετε τους τεχνικούς μας για λύσεις μπλοκαρισμένων τουαλετών νωρίτερα, παρά αργότερα, για να αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις στην αποχετευτική σας γραμμή. Ο καθαρισμός μιας βουλωμένης τουαλέτας είναι καλύτερο να αφεθεί στους επαγγελματίες, οπότε αν η τουαλέτα είναι φραγμένη καλέστε μας αμέσως.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Οι τεχνικοί μας έχουν συνηθίσει να ξεμπλοκάρουν τουαλέτες, οπότε ανεξάρτητα από το τι προκαλεί την φραγμένη τουαλέτα σας, θα μπορέσουμε να την επαναφέρουμε σε ελάχιστο χρόνο.

Αντιμετωπίζουμε γρήγορα τα μπλοκαρίσματα για να αποτρέψουμε την επιδείνωση της βουλωμένης τουαλέτας και την περαιτέρω αναστάτωση του νοικοκυριού σας. Θα πραγματοποιήσουμε έρευνα για να εντοπίσουμε την αιτία της ΒΟΥΛΩΜΕΝΗΣ ΛΕΚΑΝΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ, ώστε στη συνέχεια να δώσουμε την καλύτερη λύση και να ολοκληρώσουμε το ξεμπλοκάρισμα της τουαλέτας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ από τεχνικό.
Απόφραξη λεκάνης με ειδικό μηχανισμό από τεχνικό.

Ανάλογα με την αιτία της απόφραξης της τουαλέτας, μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε εκτόξευση με πιεστικό υδροβολής αποχέτευσης, περιστροφικό μηχανικό καθαρισμό αποχέτευσης ή να προτείνουμε άλλη λύση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι επαγγελματίες τεχνικοί μας απόφραξης τουαλέτας θα το διορθώσουν.

Πώς να κάνετε ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ χωρίς έμβολο (βεντούζα)

Σήμερα ίσως δεν είναι η τυχερή σας μέρα. Η τουαλέτα σας είναι βουλωμένη και δεν έχετε βεντούζα; Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να το αντιμετωπίσετε αυτό. Εάν η τουαλέτα σας δεν αποστραγγίζει, μπορεί να μην χρειαστείτε ένα έμβολο για να τη διορθώσετε. Ακολουθούν δύο λιγότερο συμβατικοί τρόποι για να αφαιρέσετε το βούλωμα από τους σωλήνες της τουαλέτας σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ με σαπούνι πιάτων και ζεστό νερό

Απόφραξη τουαλέτας με υγρό σαπούνι πιάτων.
Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με υγρό σαπούνι πιάτων.

Θα χρειαστείτε: Σαπούνι πιάτων, ένα λίτρο πολύ ζεστό νερό, ένα πλαστικό ποτήρι, γάντια μιας χρήσης ή γάντια πιάτων

 • Κάντε χώρο στο μπολ της λεκάνης. Αφαιρέστε με λίγο νερό από τη λεκάνη της τουαλέτας, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει χώρος για να προσθέσετε ένα γαλόνι νερού.
 • Προσθέστε σαπούνι. Λιπάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας προσθέτοντας λίγο σαπούνι πιάτων, σαμπουάν ή μερικές φέτες σαπουνιού.
 • Προσθέστε ζεστό νερό. Ζεσταίνουμε ένα λίτρο νερό, να είναι ζεστό αλλά όχι βραστό. Εάν το νερό είναι πάρα πολύ ζεστό, μπορεί να σπάσει τη λεκάνη της τουαλέτας σας. Ρίξτε το νερό στο μπολ και αφήστε το να καθίσει για 20 λεπτά.
 • Δοκιμάστε. Δοκιμάστε να ξεπλύνετε την τουαλέτα. Αν ξεπλένει, είστε έτοιμοι! Αν, αντί αυτού, αρχίσει να ξεχειλίζει, κλείστε τη βαλβίδα νερού πίσω από την τουαλέτα—στη συνέχεια δοκιμάστε πάλι ή δοκιμάστε άλλη μέθοδο.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ με μαγειρική σόδα και ξύδι

Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με μαγειρική σόδα.
Απόφραξη λεκάνης τουαλέτας με μαγειρική σόδα.

Θα χρειαστείτε: Μαγειρική σόδα, ξύδι, γάντια μιας χρήσης/πιάτων, φλυτζάνι.

Εάν η τουαλέτα παραμένει βουλωμένη μετά από μερικές προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος, αφαιρέστε τουλάχιστον το μισό νερό από το μπολ. Στη συνέχεια, δοκιμάστε να ρίξετε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και 2 φλιτζάνια ξύδι στην τουαλέτα. Το μείγμα θα φουσκώσει υπερβολικά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να αφαιρέσετε πρώτα την περίσσεια νερού. Αφήστε τις φυσαλίδες να καθίσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν προσπαθήσετε να ξεπλύνετε.

ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ; Πότε να καλέσετε έναν ειδικό

Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να θέλετε να καθαρίσετε μόνοι σας μια φραγμένη τουαλέτα και ενώ εκτιμούμε την οποιαδήποτε DIY προσπάθεια, το πρόβλημα μπορεί να είναι πιο περίπλοκο για να επιλυθεί απλά με μία βεντούζα. Φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι να αναφέρουμε την αποφυγή χρήσης χημικών για την ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ.

Εάν η τουαλέτα είναι φραγμένη και τα σημάδια βουλώματος είναι εμφανή ή επιδεινώνονται, ήρθε η ώρα να καλέσετε την ομάδα εξυπηρέτησης αποφράξεων τουαλέτας. Η ομάδα των ειδικών μας σε μπλοκαρισμένες τουαλέτες είναι έμπειροι και έχουν στη διάθεσή σας τα εργαλεία να σας δώσουν λύσεις γρήγορα και να σας δώσουν συμβουλές. Όσο νωρίτερα καλέσετε για βοήθεια, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να επιδεινωθούν τα μπλοκαρίσματα στις αποχετεύσεις. Με μια λιγότερο προβληματική αποχέτευση, τόσο πιο εύκολη και λιγότερο ενοχλητική μπορεί να είναι η εργασία απόφραξης της τουαλέτας.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ – Συχνές ερωτήσεις

Που οφείλεται το συνεχές βούλωμα της λεκάνης στην τουαλέτα μου;

Το βούλωμα της λεκάνης της τουαλέτας οφείλεται κυρίως στην απροσεξία και την άγνοια. Δυστυχώς υπάρχει η αίσθηση ότι τα ρευστά αποφάγια (σούπα, φιδές, σάλτσες) μπορούν να πετάγονται μέσα στη λεκάνη κάτι το οποίο είναι αρκετά επιβαρυντικό για την αποχέτευση της λεκάνης. Τα δε υλικά που πέφτουν στο εσωτερικό της λεκάνης της τουαλέτας, είναι διάφορα. Την πρώτη θέση κατέχουν τα μωρομάντηλα ενώ δεύτερα σε κατάταξη είναι τα κρεμαστά αποσμητικά. Άλλα παραδείγματα αποτελούν οι τρίχες, οι πάνες, οι σερβιέτες, το χαρτί τουαλέτας, τα καλλυντικά και τα σαπούνια. Επιπρόσθετα πολλά άτομα έχουν την συνήθεια να τελούν άδειασμα της άμμου της γάτας τους μέσα στη λεκάνη ή να πετάνε τις τρίχες των κατοικίδιων τους ύστερα από το μπάνιο ή το κούρεμα. Επιπλέον τα παιδιά μικρής ηλικίας συνηθίζουν να ρίχνουν πολλές φορές διάφορα αντικείμενα όπως για παράδειγμα μικρά παιχνίδια.

Γιατί δεν καθαρίζει η λεκάνη μου όταν τραβάω το καζανάκι ενώ δεν είναι βουλωμένη;

Εάν η τουαλέτα δεν ξεπλένεται καλά, ενδεχομένως οφείλεται σε ένα από τα παρακάτω προβλήματα:
Η στάθμη του νερού στο καζανάκι έχει ρυθμιστεί σε χαμηλή στάθμη νερού.
Κάποιο εμπόδιο φράζει την τουαλέτα, τη φλάντζα ή την αποχέτευση.
Οι οπές εισόδου είναι μπλοκαρισμένες.

Πόσο γρήγορα θα έρθετε σπίτι μου για απόφραξη λεκάνης τουαλέτας;

ΑΜΕΣΩΣ! Ναι, ισχύει και θα το διαπιστώσετε. Διαθέτουμε κινητά συνεργεία τα οποία επεμβαίνουν αμέσως μετά την κλήση σας. Εσείς απλώς καλέστε μας στο 210 97 00 003 και αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Γιατί δεν ξεβουλώνει η λεκάνη μου με τη βεντούζα;

Χρειάζεστε νερό, όχι αέρα, ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη πίεση για να χαλαρώσετε το φράγμα. Εάν η λεκάνη σας δεν έχει νερό, ρίξτε νερό μέχρι να καλυφθεί η βεντούζα. Κάντε μια απαλή βύθιση αρχικά, καθώς μια σκληρή θα αναγκάσει τον αέρα να επιστρέψει γύρω από την τσιμούχα, φυσώντας νερό πάνω σας αλλά και στο πάτωμα του μπάνιου.

Πώς διαλύονται τα σκληρά κακά σε μια λεκάνη τουαλέτας;

Ξύδι και μαγειρική σόδα. Θα χρειαστείτε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, ένα φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα φλιτζάνι ξύδι. Ρίξτε τη μαγειρική σόδα στη λεκάνη της τουαλέτας σας. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο λίγο το ξύδι για να μην ξεχειλίσει. Το μείγμα πρέπει να αρχίσει να αφρίζει και να αναβράζει αμέσως. Στο τέλος ρίξτε το ζεστό νερό.